WHAT TO EAT AND WHEN TO EAT

Ishrana &
Savjeti o pravilnoj ishrani

Jedno od najvažnijih pravila za ishranu sportista je usklađivanje dnevnih obroka s treninzima i poštovanje sastava i obilnosti obroka koji se konzumiraju prije i poslije treninga. Takođe, od velike važnosti je unošenje potrebne količine tečnosti, odnosno rehidratacija organizma prije, za vrijeme i nakon treninga ili takmičenja.

diet-plans-101-nutrisystem
Ishrana

Planiranje i kreiranje sopstvenog plana ishrane može biti naporno. Šta jesti, kada, koliko…? Finesa, detalja i finih podešavanja ima bezbroj, ali ipak postoje neki bazični principi bez kojih dobar plan ishrane ne može valjano da funkcioniše.

Pročitaj više
1219879_orig
NUTRITION ADVICE

Vitamini i minerali su vrlo važni dodaci prehrani, tvari bitne za život, rast i zdravlje koje naše tijelo ne može samo proizvoditi i zato trebaju biti prisutne u našoj prehrani. Vitamini nam daju snagu i reguliraju metabolizam.

Pročitaj više
ishrana 2
NUTRITION ADVICE

Proteinske čokoladice tj pločice su ukusna i praktična zamjena za kvalitetan visokoproteinski obrok koji možete ponijeti bilo kuda. Možete ih koristiti čak i kada niste u mogućnosti da brzo smućkate svoj proteinski obrok u vidu šejka.

Recepti
Screenshot_1
NUTRITION ADVICE

Riblje ulje je čudotvoran suplement jer promoviše rast mišića. Sagorjeva masti, poboljšava raspoloženje, snižava krvni pritisak i trigliceride. Najodgovornija komponenta za ovakve koristi jeste alfa – linolenska kiselina (Omega 3) pronađena u ribljem ulju.

Pročitaj više
Ishrana 5
DIET PLAN

Napunite se energijom po jednim smoothie-m različite boje svakog dana u nedelji. Pun frižider raznobojnog voća i povrća je uvijek razlog za sreću. Što više boja, veća je raznovrsnost hranljivih materija u ishrani.

Smoothie Recepti