5. NUTREX OUTLIFT CONCENTRATE

65.00KM

Nutrex Research je odlučio da konačno predstavi koncentrisanu formulu dostojnu OUTLIFT imena, formulu koja nudi punu dozu za poboljšavanje performanse, koristeći N03-T Nitrate tehnologiju i sve to uz ekstremnu energiju koja će omogućiti najintezivnije treninge.

-Potpuno transparentna ekstremna energetska formula
-Pojačan i produžen mišićni pump sa patentiranom NO3T tehnologijom
-Pojačana iskoristivost glikogena kao goriva za mišiće i vrhunske performanse
-Treniraj duže i jače s manjom potrebom za kisikom
-Nevjerovatan okus

 

Clear
SKU: N/A Category:

Opis

OUTLIFT CONCENTRATE je spremljen u dozu od svega 6,2g. Ova potpuno transparetna formula je raketno gorivo koje će vas lansirati na potpuno novi nivo. 2014 Nutrex Research je odlučio da zauzme stav sa izdavanjem OUTLIFT-a, potpuno klinički doziranim pre workoutom koji je bio u totalnoj suprotnosti sa koncentrisanim pre workout formulama. Naknadno je kreiran i OUTLIFT AMPED za one koji žele klinički doziran pre workout sa ekstremnim stimulansima. Sada Nutrex Research je odlučio da konačno predstavi koncentrisanu formulu dostojnu OUTLIFT imena, formulu koja nudi punu dozu za poboljšavanje performanse, koristeći N03-T Nitrate tehnologiju i sve to uz ekstremnu energiju koja će omogućiti najintezivnije treninge.

CHOLINE BITARTRATE (1,5g): Studije sugerišu da choline bitartrate esencijalni nutrijent koji povećava nivo acetilholina, mentalnu energiju i kognitivne funkcije, dok također pospješuje performanse i podiže snagu. Acetilholin podržava zdravu mišićnu kontraktnu funkciju koja je veoma važna tokom intezivnih treninga.

N-ACETYL-L-TYROSINE (750mg): istraživanja su pokazala da ova aminokiselina povećava motivaciju, mentalni fokus i budnost. Poznata je po tome što popravlja raspoloženje, povećava energiju tokom treninga i omogućava da vaše performanse budu na vrhuncu.

SODIUM NITRATE kao N03-T (500mg): natrij nitrat je rezultat kombinacije nitrične kiseline sa natrijskom bazom, poput natrij hidroksida, natrij karbonata ili natrij bikarbonata. Natrij je već jako poznat mineral i elektrolit u tijelu koji pomaže u održavanju hidriranosti i mišićnok kontrakciji. Natrij nitrat je oko 73% nitrat, što znači da u dozi od 1g natrij nitrata konzumirate 730mg nitrata i 270mg natrija, što predtavlja dosta snažnu dozu nitrata.

KOFEIN CITRAT 400MG (50,2% AKTIVAN) BEZVODNI KOFEIN (200MG): kofein je jedan od najistraženijih sastojaka za povećanje performansi. OUTLIFT CONCENTRATE sadrži dva aktivna izvora kofeina Kaff2 Citrat i Caffeine Anhydroud (bezvodni kofein). Kofein citrat je idealan stimulans za one koji žele što prije podići nivo energije jer podiže nivo kofeina u krvi brže od bilo kojeg drugog izvora kofeina. Konzumiranjem kofeina odmah povećavate radni volumen, snagu, budnos, raspoloženje i pomažete u topljenju masnih naslaga.

BETAINE NITRATE kao N03-T (300mg): Betaine nitrate je kombinacija bezvodnog betaina i nitrične kiseline. Betaine se nalazi u cvekli (isto kao i nitrati) i također je metabolit holina. U tijelu betain djeluje kao donor metila, koji pomaže u eliminaciji štetnih supstanci poput homocisteina ili stvara S-adenozilmetionin, mješavinu koja poboljšava proizvodnju kreatina. Slično kao i kreatin, betain zakođe djeluje kao smolit i podržava nivo hidratacije ćelija. Betain je u brojnim studijama dokazao da povećava snagu kod sportista koji izvode treninge s otporom, poput bench press-a, skoka u vis ili izometričnih čučnjeva.

RAUWOLSCINE (2 mg): rauwolscine je antagonist alfa receptora koji može zaustaviti djelovanje receptora odgovornih za zaustavljanje topljenja masti. Istraživanja su pokazala da je njegov mehanizam djelovanja sličan yohimbinu, jer može djelovati kao alfa adrenergični antagonist, čime pomaže u sagorjevanju masti.

Additional information

Ukus

BlackBerry Lemonade, Miami Vice, Sour Shox

Recenzije

There are no reviews yet.

Be the first to review “5. NUTREX OUTLIFT CONCENTRATE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *